News

Typhoon en zijn vriendin Marie gaan trouwen

Typhoon en zijn vriendin Marie gaan trouwen. Glenn de Randamie, zoals de rapper eigenlijk heet, heeft zijn vriendin tijdens een vakantie ten huwelijk gevraagd. Tussen de wijn en de Pringles ging Glenn op één knie. Zijn vriendin zei gelijk enthousiast ‘ja’. Dat valt te lezen in een interview met Typhoon van Vogue Living.

Glenn en Marie leerden elkaar twee jaar geleden kennen tijdens een etentje van gezamenlijke vriend Dotan. Voor Glenn was het gelijk raak. “Ik was niet op zoek die avond, maar toen ik Marie zag was ik overdonderd door zo’n… fel brandend licht. Het was precies zoals in de films: iedereen op het feest verdween in een donkere schaduw en zij lichtte op tussen de mensen. Ik zag haar hart schijnen.”

De twee hebben de hele avond gepraat. “Op een gegeven moment ben ik teruggegaan naar mijn tafel omdat ik dat van mezelf moest doen, om haar even los te laten. Cool it down, cool it down, dacht ik, niet al té gretig, Glenn. Ik had honger, maar het eten was intussen weg. Toen kwam Marie naar mijn tafel gelopen met een bord vol restjes. Ik herinner me niet meer wat erop lag, vast niet veel soeps, maar het feit dat ze daar stond met dat bordje… Op dat moment werd ik verliefd.”

Ook Marie voelde een klik. “De herkenning en het vertrouwde gevoel waren er voor mij meteen, maar ik had geen idee dat Glenn het zo intens beleefde. Na die avond hebben we elkaar twee weken niet gezien, tot ik een berichtje kreeg waarin Glenn vroeg of we een keertje konden hangen. Ik dacht: hangen? Wat betekent dat? Eigenlijk dacht ik: kon je niets leukers verzinnen?” Uiteindelijk zijn ze toch gaan ‘hangen’. En dat voelde net zo magisch als de eerste ontmoeting. “Voor mij is het woord voor onze liefde: logisch”, aldus Glenn.

Het volledige interview met Typhoon en zijn grote liefde Marie is te lezen in de nieuwe Vogue Living. Het nummer is vanaf morgen te koop.