News

Kanye West lanceert zijn campagnevideo: bekijk hem hier

Hoewel het vrijwel zeker is dat hij de verkiezingen niet wint, is Kanye West nog steeds campagne aan het voeren om de president van Amerika te worden. Vandaag heeft de Amerikaanse rapper zijn campagnevideo gelanceerd. In de video staat het belang van geloof centraal.

“Wat is het lot van Amerika?”, vraagt Kanye zich in de video af. “Wat is het beste voor onze natie en voor onze mensen? Op die vragen moeten we antwoord vinden.”

Volgens de rapper is religie het belangrijkste in de Amerikaanse samenleving. “We zullen de toewijding aan ons geloof moeten versterken. We moeten niet alleen trouw zijn aan God, maar ook aan elkaar. We moeten elkaar helpen en aanmoedigen. We moeten ons geloof nastreven, wetende dat we de juiste doelen voor ogen hebben. Door ons tot het geloof te keren zullen wij een volk worden zoals God dat gewild heeft.”

Veel kans maakt Kanye echter niet. Hij staat in slechts twaalf staten op het stembiljet. In de andere 38 staten moet hij het van fans hebben die zijn naam zelf op het stembiljet schrijven. Maar of dat gaat gebeuren?