Fashion

PUMA viert de lancering van de ‘RS-Fast’ met een game

PUMA heeft vorige week de RS-Fast uitgebracht. De schoen, die onderdeel is van de iconische RS-familie, is een blend van zero’s design gecombineerd met futuristische stijlelementen. Om de lancering van de ‘snelste’ schoen van het jaar te vieren, creëerde PUMA een customized racing game, die je vanaf nu gratis op Instagram kunt spelen.

Hoe het werkt? Ga naar de Instagram-pagina van @PUMA, open de filter ‘RS-Fast Racer’ en get ready to race. Onder meer Deejay Abstract, Défano Holwijn, Hanwe en Sarita Lorena hebben het spel al ontdekt. Versla jij hun high score?

RS-Fast
De RS-familie is ontstaan in de jaren 80 toen PUMA zijn eerste sneakers met ‘running system cushioning technology’ introduceerde. De laatste jaren heeft het merk de RS-familie nieuw leven ingeblazen. Hoewel de RS-lijn met z’n tijd is meegegaan, zijn de originele elementen, zoals het bulky silhouet, behouden.

De nieuwe RS-Fast verschijnt in sportieve kleuren en combineert mesh met overlays van suède en synthetisch materiaal. De middenzool kreeg een upgrade en de sneaker werd van een TPU-hiel voorzien. De schoen is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers zoals Sneaker District, The Athlete’s Foot en de Bijenkorf. Uiteraard kun je hem ook bij PUMA-winkels vinden en in hun webshop.