Fashion

Memphis Depay lanceert zijn eigen kledingmerk

Voetballer, artiest en mode-icoon Memphis Depay heeft zijn langverwachte eigen kledingmerk gelanceerd. De items zijn gemaakt met de nadruk op comfort, maar zijn tegelijkertijd stijlvol en geven een unieke vibe aan elke look. De eerste collectie is vanaf vandaag beschikbaar.

De hoodies, truien en t-shirts zijn voor zowel mannen als vrouwen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Trouw aan Memphis’ levensmotto laten alle kledingstukken het strakke silhouet van zijn ‘Blind And Deaf To The World’-logo zien.

“Van jongs af aan heb ik een passie voor fashion en draag ik dingen die anderen niet durven te dragen of niet snel aan zouden trekken. Voor mij was het een vrij voor de hand liggende stap om mijn eigen lijn te beginnen”, aldus Memphis. “De boodschap van m’n logo is voor mij het belangrijkste in deze collectie. Daarom is het design ook vrij clean en simpel.”

Denkend aan zijn fans en de jongeren die naar hem opkijken, wilde Depay dat de collectie betaalbaar en voor iedereen toegankelijk zou zijn. De items variëren tussen 39,99 en 79,99 euro en zijn te koop via Memphisdepay.com.