Audio

Typhoon brengt zijn langverwachte derde album ‘Lichthuis’ uit

Typhoon heeft vandaag zijn langverwachte derde album uitgebracht. Lichthuis is de opvolger van de enorm succesvolle plaat Lobi Da Basi uit 2014. Op het project werkt de Nederlandse rapper/zanger samen met Freez, Michelle David, Paskal Jakobsen, Roos Rebergen en Wende. Het resultaat is een album dat zowel muzikaal als tekstueel helemaal klopt. Rufus Kain van de krant Trouw spreekt zelfs van Typhoon’s beste plaat tot nu toe.

Lichthuis is voor mij een onzichtbare, maar voelbare plek. Het gaat over jezelf vertrouwen, over weten dat het goed komt. We zijn allemaal lichtbronnen en groeien vanuit volledigheid. Lichthuis is mijn persoonlijke reis met universele waarden”, aldus Typhoon over het project.

In november gaat Typhoon het land in om dertig mensen per voorstelling mee te nemen in zijn persoonlijke reis naar en in zijn Lichthuis. Tijdens de intieme inspiratietocht wordt Typhoon’s verhaal en visie door middel van een gesprek, beeld en muziek met elkaar versterkt. De tickets zijn zojuist in de voorverkoop gegaan.