News

Lil Kleine’s deelname aan ‘Jachtseizoen’ levert boze reacties op

Lil Kleine is te zien in de nieuwste aflevering van Jachtseizoen. De rapper moest uit handen zien te blijven van de mannen van StukTV, maar hield zich niet aan de regels van het programma. Daarom hebben de YouTubers besloten om hem te diskwalificeren.

Jorik regelde meer hulp dan was toegestaan en zat meer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig. En dat levert veel boze reacties op. “Dit was daadwerkelijk de saaiste aflevering ooit. Lil Kleine speelt de hele tijd vals”, schrijft een kijker. “Spelbederver!”
Er is niet alleen veel kritiek op het valsspelen, maar ook op het overtreden van de verkeersregels. In het begin van de aflevering laat Lil Kleine al weten dat hij het niet zo nauw neemt met de regels. “Ik eet boetes als ontbijt, dus ik kan best een flitspaaltje pakken.” Iets later zegt hij: “Ik denk dat zij er van overtuigd zijn dat ze mij gaan pakken. Maar ze weten niet dat ik 200 rijd waar je 30 mag.”

Dat hij vervolgens met enorme snelheden over de weg knalt, rechts inhaalt en door rood rijdt, wordt door kijkers niet gewaardeerd. “Dit is absoluut geen voorbeeld voor jullie doelgroep”, reageert iemand.

De vele boze reacties zijn StukTV niet onopgemerkt gebleven. “Jullie reacties op de Jachtseizoen-aflevering met Lil Kleine zijn duidelijk”, schrijven ze op Instagram bij een foto van Lil Kleine met een kruis over zijn gezicht. “We hebben besloten om hem te diskwalificeren vanwege het te vaak overtreden van de spelregels.”