Events

Ook WOO HAH! gaat dit jaar niet door

WOO HAH! 2021 gaat niet door. Dat heeft de organisatie van het festival besloten vanwege de aanhoudende onzekerheid omtrent de geldende coronamaatregelen in juli. Volgend jaar keert WOO HAH! terug met een nieuwe editie op 8, 9 en 10 juli 2022.

Het afgelopen jaar zette de organisatie van WOO HAH! alles op alles om fans te trakteren op misschien wel de beste editie van WOO HAH! ooit. De afgelopen tijd werd het echter steeds duidelijker dat juli nog te vroeg komt om WOO HAH! te organiseren op het niveau dat bezoekers gewend zijn. “Er zijn simpelweg te veel onzekerheden rondom de maatregelen en de beschikbaarheid van artiesten”, zo laat een woordvoerder weten.

De organisatie is met man en macht aan het werk gegaan om het festival in september plaats te laten vinden. Na het verkennen van vele opties en het uitwerken van talloze plannen blijkt helaas dat een editie van WOO HAH! ook later dit jaar nog niet mogelijk gaat zijn.

Ticketkopers van WOO HAH! 2020 en 2021 ontvangen op korte termijn een e-mail met daarin meer informatie over de restitutie.