News

Jaimie Vaes: ‘Lil Kleine heeft geen fysiek geweld gebruikt’

Jaimie Vaes is niet lichamelijk mishandeld tijdens de ruzie met Lil Kleine op Ibiza. Dat zegt ze in een statement op Instagram. Het is de eerste keer dat het koppel op beeld van zich laat horen sinds de arrestatie van de rapper op het Spaanse eiland. Ooggetuigen zeiden dat Jaimie bebloed en gewond de lobby van een hotel in was gerend, maar daar is volgens hun niks van waar.

“Even een berichtje namens mij en Jor”, begint Jaimie de Instagram-story. “Wij denken dat dit nodig is, omdat we de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens voorbij zien komen. Dit moet gewoon stoppen.”

Jaimie Vaes bevestigt dat er op Ibiza sprake was van een stevige ruzie, maar er zou geen gevaarlijke situatie zijn geweest voor hun zoontje Lío (2). “Wij zullen nooit iets doen waarbij hij in een situatie komt die niet gezond is of gevaarlijk. Die avond is er geen fysiek geweld geweest. Natuurlijk, wij maken weleens ruzie en die raken weleens verhit.”

Jorik Scholten, zoals Lil Kleine eigenlijk heet, komt vrijwel niet aan het woord, maar zegt wel het volgende: “De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik hou, zou ik nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling. Als ik je ooit pijn zou hebben gedaan, weet je dat dat niet de bedoeling was. Maar leugens die verspreid worden, dat is niet aan de orde.” Jaimie reageert daarop met: “Hij gaat wel iets liever zijn.” Vervolgens kust het koppel elkaar.

Jaimie sluit de video af met een verzoek: “Alsjeblieft, laat het rusten. Het is nu wel genoeg geweest. We hopen met ons gezin hier ook weer sterker uit te komen.”