Events

WOO HAH! x Rolling Loud kondigt laatste namen aan

De laatste tien namen van WOO HAH! x Rolling Loud zijn bekendgemaakt. Naast eerder aangekondigde acts als Dave, Future en J.Cole, zullen onder meer Albi X, Ashafar, Coi Leray, Ho99o9, Mula B, en Trobi & Friends op 1, 2 en 3 juli aanwezig zijn in Hilvarenbeek.

Ruud Lemmen, festival directeur: “In het eerste jaar na een twee jaar voortdurende de pandemie, waar de festivalwereld compleet veranderd is, zijn we verheugd dat we een heel smaakvol programma aan hebben kunnen kondigen. Vandaag hebben we dit weten te completeren. De nieuwe namen passen perfect bij eerder aangekondigde internationale en nationale sterren die we reeds aangekondigd hebben.”

Ondanks dat het reguliere programma inmiddels helemaal compleet is, komen er op zeer korte termijn nóg meer aankondigingen aan. Zo zal er in de vorm van de welbekende Lil Cube stage een new talent programma van meer dan 25 artiesten bekend gemaakt worden. Ook komt de nachtclub weer terug met een volwaardig programma.

Tickets voor WOO HAH! x Rolling Loud zijn nog in beperkte mate te koop. Check Woohahxrollingloud.com voor meer informatie.