Fashion

Dit duo werkt aan een kledinglijn tegen sistuig

Wij snappen nog steeds niet waarom, maar er lopen veel gasten op straat rond die denken dat ze een meisje kunnen versieren door haar na te roepen of hinderlijk mee te lopen. Ook modeontwerpsters Annebel de Kok en Esther van Brakel ontkomen niet aan het sistuig sinds ze in Rotterdam wonen. Om de jongens voor paal te zetten werkt het duo nu aan een speciale kledinglijn en een fake telefoonnummer.

De lijn gaat bestaan uit kledingstukken met teksten die dat soort gasten roepen, zoals ‘hey psst meisje’. Op andere items staan teksten die meiden het liefst zouden terugroepen, maar niet altijd durven. Denk bijvoorbeeld aan een uitspraak als ‘misschien ruk je te weinig’.

Bestel je iets van het merk? Dan krijg je een nep telefoonnummer toegestuurd. Het nummer rouleert van eigenaar, maar zal je in ieder geval niet doorverbinden naar het meisje waar je hem van hebt gekregen.

Annebel en Esther verwachten dat de kleding vanaf september te koop is. Tegen die tijd zal ook het telefoonnummer in de lucht zijn. Meer informatie kun je op deze site vinden.