Events

The Student Hotel in A’dam werd tijdens ADE omgedoopt tot het 538DJ Hotel

Radio 538 verruilde tijdens het Amsterdam Dance Event de studio van Hilversum voor een tijdelijke studio in The Student Hotel te Amsterdam. Het kleurrijke co-living, co-working hotelconcept werd voor een aantal dagen omgedoopt tot het 538DJ Hotel. Wij namen een kijkje.

In het 538DJ Hotel kwamen nationale en internationale gasten langs. Er werd gesproken over (elektronische) muziek, maar vooral heel veel gedraaid. Iets verderop, in het Parool Theater, werden exclusieve optredens gegeven. Elke avond was er een showcase van een grote dj, waarvoor je enkel kaartjes kon winnen.

De eer was aan Afrojack, David Guetta, Hardwell en Martin Garrix om ieder hun eigen avond te hosten. Hoe dat eruit zag kun je hieronder zien.

The Student Hotel is een vrij nieuw hotelconcept. Zoals de naam al zegt is het hotel onder andere gericht op studenten. Je kunt er een kamer huren voor een nachtje, maar ook voor een paar maanden of zelfs een semester. Ideaal voor als je bijvoorbeeld een buitenlandse student bent en in ons land komt studeren. Maar The Student Hotel is niet alleen voor studenten, het is een hybride plek waar zowel studenten, toeristen als zakenreizigers elkaar ontmoeten en inspireren.

Het hotel is voorzien van alles waar de student of reiziger van nu behoefte aan heeft. Denk aan 24/7 inspiratie opdoen, talrijke faciliteiten tot je beschikking en sporten bij de Vondelgym. En dit alles in een bruisende studentenvibe. Naast Amsterdam kun je The Student Hotel ook vinden in onder andere Den Haag, Groningen en Rotterdam. Ook zijn er vestigingen in Barcelona en Parijs.