Events

Melt Festival onthult nu al het eerste deel van de line-up

Het festivalseizoen is nog lang niet in zicht, maar toch durft Melt Festival het vandaag al aan om de eerste namen te onthullen van de line-up voor 2018. Zowel Florence + The Machine als The xx, die beiden in 2018 nauwelijks optredens geven in Europa, betreden komende zomer het industriële Ferropolis-terrein in Duitsland. Ook grote namen als Mura Masa, Nina Kraviz en Tyler The Creator maken tussen 13 en 15 juli hun opwachting aan het Gremminmeer.

Andere optredens zijn er onder meer van Amelie Lens, Ben Klock, Ellen Allien, Erobique, George Fitzgerald, Honey Dijon, Jon Hopkins, Mavi Phoenix, Princess Nokia, Sevdaliza, Superorganism, The Black Madonna en Yellow Days. De rest van de line-up wordt de komende maanden bekendgemaakt.

Tickets zijn momenteel verkrijgbaar voor 109 euro, maar de prijs wordt binnenkort verhoogd naar 129 euro. Dagtickets kosten 69 euro. Nieuw dit seizoen zijn VIP-tickets, inclusief VIP-camping en toegang tot de VIP-ruimte voor 249 euro. Alle kaarten zijn aan te schaffen via de website van Melt.