Lists

Het jaar zit erop: dit zijn de best gelezen artikelen van 2017

Ook dit jaar hebben wij jou weer op de hoogte gebracht van de beste nieuwtjes op het gebied van muziek en lifestyle. We schreven over de meest uiteenlopende onderwerpen, deden interviews en namen een kijkje op verschillende evenementen. Vandaag blikken we terug op de tien populairste artikelen van 2017.

Deze autistische jongen kan op eerste gehoor elk nummer ter wereld naspelen
Voor het programma Het Is Hier Autistisch had Filemon Wesselink een ontmoeting met Rex Lewis Clack. Deze autistische jongen kan zo goed pianospelen, dat hij een nummer maar één keer hoeft te horen om hem daarna foutloos na te doen.

13-jarige Syrische vluchteling steelt de show bij The Voice Kids
Het Syrische jongetje Jean wist dit jaar veel indruk te maken met zijn auditie bij The Voice Kids. De 13-jarige vluchteling verloor in zijn geboorteland zijn vader. Ook op het bootje waarin hij naar Europa vluchtte stierven er onder zijn ogen diverse mensen.

De ‘bottle flippende peuter’ Sammy was te gast bij Ellen
De tweejarige Sammy mocht langskomen bij Ellen Degeneres, nadat ze in januari viral ging met een video waarin ze de perfecte bottle flip uitvoert en dat vervolgens viert met een dab. Schattige beelden, die ondertussen miljoenen keren zijn bekeken.

Deze jonge chefs reageren geniaal op een onverwacht bezoek van Brace
In het programma Downtown Dinner werden twee chefs verrast door Brace. De beelden van de ontmoeting, waarin is te zien hoe Yorick vertelt dat hij goed kan rappen en hij dat graag even zou laten horen, gingen keihard viral op onze Facebook-pagina.

Rust zacht, lieve Ariana Grande-fan
In mei vond er een verschrikkelijke aanslag plaats tijdens een concert van Ariana Grande in Manchester. Naar aanleiding van dit drama schreven wij een column over Saffie, een van de vele jonge slachtoffertjes die avond.

Jonge vader krijgt te horen dat zijn zoon niet van hem is
De 17-jarige Quintana was zwanger. Ze hoopte dat het van haar grote liefde Dalo was, maar er was ook een ander in het spel. Zangeres Giovanca ondersteunde het jonge stel en regelde een DNA-test. Daar kwam echter niet het resultaat uit waar op werd gehoopt.

Dit 8-jarige ventje wordt op geniale wijze verrast door Ed Sheeran
De 8-jarige Kai is zo’n grote fan van Ellen DeGeneres, dat hij graag iets voor haar wou zingen. De jongen koos voor Ed Sheeran’s grote hit Thinking Out Loud, maar had niet door dat de zanger zelf ook in de studio aanwezig was om hem te verrassen.

Heel het internet praat over dit dansende jongetje op Coachella
Dit jaar vond het Amerikaanse festival Coachella plaats in Californië. Normaal zijn het de grote sterren waar iedereen het over heeft, maar deze keer werd de show gestolen door een jongetje dat danst op de nek van zijn vader. Vooral tijdens het optreden van Migos werd het ventje enthousiast.

Ryanair gooit 500.000 vliegtickets in de uitverkoop
Ryanair had dit jaar een wintersale en gooide 500.000 tickets in de uitverkoop op meer dan 900 routes door Europa. De deals waren blijkbaar zo goed, dat ons artikel over de actie massaal werd bekeken en gedeeld.

Jongeren hebben massaal op Groenlinks en D66 gestemd
Toen in maart de laatste Tweede Kamerverkiezing plaatsvond, werd duidelijk dat jongeren tussen de 18 en 24 jaar massaal op Groenlinks (24%) en D66 (23%) hadden gestemd. De twee partijen werd gevolgd door de VVD met 17% van de stemmen en het CDA met 11% van de stemmen.

Ook op Soundflow adverteren?