Zakelijk

Ontdekt onze diensten
Bij Soundflow schrijven wij niet alleen over de nieuwste trends binnen muziek en lifestyle, we ontwikkelen ze ook graag. Ons team bestaat uit creatievelingen met veel ervaring op het gebied van conceptontwikkeling, advies, online en promotie. Deze kennis bieden wij aan in een aantal zakelijke diensten.

Conceptontwikkeling
Of het nou gaat om producten, diensten, evenementen of campagnes: het concept moet goed doordacht zijn en aansluiten op de gekozen doelgroep. Soundflow kan een compleet concept ontwikkelen dat voldoet aan de doelstellingen van een merk of bedrijf.

Advies
Met jaren ervaring in de muziek- en lifestylecultuur, kent Soundflow de doelgroep als geen ander. Het is mogelijk om onze kennis en ideeën in te zetten bij het ontwikkelen van een product, evenement of campagne. Dit doen wij door middel van persoonlijke gesprekken en brainstormsessies.

Online
Het is vandaag de dag essentieel om als merk online aanwezig te zijn. Vooral wanneer je bent gericht op jongeren, die steeds minder gebruik maken van traditionele media. Soundflow zorgt ervoor dat je effectief online aanwezig bent. Wij kunnen sites ontwikkelen en social media kanalen beheren.

Promotie
Je merk meer bekendheid geven? Naast dat Soundflow zelf een groot online bereik heeft, beschikken wij ook over een omvangrijk netwerk. Soundflow kan helpen met het opzetten van een campagne, het schrijven en verspreiden van persberichten, het bereiken van influencers en het benaderen van (online) media.

Samenwerken?
In het verleden heeft Soundflow al samengewerkt met merken als Coca-Cola, K-Swiss, Peugeot, Tomorrowland en Vodafone. Kunnen wij iets voor jou betekenen? Of wil je meer informatie ontvangen over onze zakelijke diensten? Neem dan contact met ons op via zakelijk@soundflow.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.

Naam

E-mail

Je bericht