Culture

Wij mogen drie ‘A Star Is Born’-pakketten weggeven

Lady Gaga heeft afgelopen nacht haar eerste Oscar gewonnen. De Amerikaanse zangeres kreeg het beeldje voor het nummer Shallow uit de filmhit A Star Is Born. Om dit te vieren verloten wij drie A Star Is Born-pakketten, bestaande uit de film op blu-ray en de soundtrack op cd.

De zangeres bedankte in haar toespraak haar familie en haar zus Natali Germanotta “Het is heel hard werken”, zei ze met tranen in haar ogen. “Het gaat niet om winnen, het gaat erom dat je niet opgeeft. Het gaat om discipline en passie. Niet om hoe vaak je wordt afgewezen en valt, maar om hoe vaak je opstaat en blijft doorgaan.”

https://youtu.be/jgRpDYlYgtk

A Star Is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine, een countryzanger die op de rand van de afgrond staat. Hij ontdekt het onbekende talent van Ally. De twee krijgen een liefdesrelatie en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally, begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.

Wil jij een A Star Is Born-pakket winnen? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘A Star Is Born’ met daarin jouw naam en adres. De winnaars zullen per e-mail op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.