In het kort
Unieke bezoekers per maand: 100.000
Social reach per maand: 600.000
Volgers: 25.000

Bereik onze doelgroep
De doelgroep van Soundflow bestaat uit jongeren met een bovengemiddelde interesse voor muziek en lifestyle. Een doelgroep die graag als eerste op de hoogte is van de nieuwste muziek en producten. Onze bezoekers zijn niet bang om een trend te zetten en staan er voor open om geïnspireerd te worden. Ze leven vooral in de grote steden en zijn veel te vinden op het internet.

Statistieken
Soundflow.nl bereikt 100.000 unieke bezoekers per maand. Onze bezoekers zijn gemiddeld 16 tot 26 jaar en bestaan uit zowel mannen als vrouwen. Ze wonen vooral in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook op social media heeft Soundflow een goed bereik met bij elkaar zo’n 25.000 volgers. Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Mogelijkheden
De mogelijkheden voor een samenwerking met Soundflow zijn zeer divers. Wij vinden het belangrijk om een merk zo te promoten dat het interessant is voor onze doelgroep en doeltreffend voor de adverteerder. Dit kan onder andere gebeuren via een gesponsord bericht, een winactie of reclamebanners op de site. Om de campagne extra aandacht te geven is er daarnaast de mogelijkheid om onze social media kanalen erbij te betrekken.

Samenwerken?
In het verleden heeft Soundflow al samengewerkt met merken als ING, KNVB, Peugeot, Red Bull, Samsung en Vodafone. Ook onze doelgroep bereiken? Meer informatie ontvangen over onze statistieken? Of de mogelijkheden bespreken voor een effectieve campagne? Neem dan contact met ons op via adverteren@soundflow.nl.