Stuff

Win een Devolo Magic kit voor perfecte wifi overal in huis

Iemand aan de andere kant van de wereld appen gaat soms makkelijker dan een filmpje streamen op je slaapkamer. Een slechte wifi-verbinding is een welbekend probleem in veel huizen. Gelukkig komt daar nu verandering in met Devolo Magic. Deze innovatieve oplossing voor een stabiel en snel thuisnetwerk, combineert de krachtigste wifi-technologieën met de meest innovatieve powerline-technologie.

De adapters, die werken via het stroomnetwerk, zorgen ervoor dat elke ruimte in je huis wordt voorzien van een stabiele en snelle internetverbinding. Gewoon inpluggen, even wachten en klaar. En doordat er in elke adapter een stopcontact zit, verlies je bovendien geen stopcontact.

Devolo Magic laat smartphones, tablets en alle andere mobiele apparaten automatisch verbinding maken met de snelste wifi-hotspot. Haperende YouTube-filmpjes, trage downloads of storingen tijdens je Spotify-sessie zijn vanaf nu verleden tijd.

Wij mogen een Devolo Magic 2 Multiroom Kit t.w.v. 299,90 euro weggeven. Meedoen aan de verloting doe je door jouw naam en adres naar prijsvraag@soundflow.nl te mailen onder vermelding van ‘Devolo’. Laat in je mailtje ook even weten waarom juist jij moet winnen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.