Fashion

4 manieren om de laagste prijs te betalen voor je kleding

Online kleding kopen kent heel wat voordelen. Zo kun je lekker rustig vanaf de bank shoppen, wordt alles thuisbezorgd en is er de mogelijkheid om prijzen te vergelijken. Wist je namelijk dat de prijzen van exact dezelfde items per webshop kunnen verschillen? Zo betaal je bij de ene winkel 180 euro voor je ultieme droomsneakers, terwijl ze bij een concurrent misschien maar 150 euro kosten. In dit artikel delen wij vier manieren om bij je zoektocht naar een specifiek kledingstuk de laagste prijs te scoren.

Zoek op Google Shopping
Onderdeel van Google is Google Shopping. Via deze tool kun je producten vinden bij alle bekende webshops. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de nieuwste Nike Air Max 90, dan type je dat in en verschijnt er een mooi overzicht. Je ziet direct waar je de beste deal vindt.

Gebruik een prijsvergelijker
Er is tegenwoordig een speciale prijsvergelijker voor kleding: Kledingkopen.nl. Op de site kun je zoeken naar een item. Vervolgens zie je waar je het kledingstuk te koop is en wat de prijs is. Zo betaal je nooit meer teveel voor die ene jas, broek of pet.

Koop je kleding tweedehands
Nog minder betalen? Kijk dan of het product dat je zoekt tweedehands wordt aangeboden. Er zijn tegenwoordig meerdere sites en apps waar je eenvoudig kleding kunt kopen of verkopen. En het mooiste is dat tweedehands niet altijd wil zeggen dat het al door iemand is gedragen. Regelmatig zijn de producten nog gloednieuw.

Wacht tot een opruiming of kortingscode
Wie graag een risico neemt, wordt geadviseerd om geduld te hebben. Zoek je product bij een grote webshop zoals ASOS, plaats hem in je favorieten en wacht tot de sale begint. Ook kun je wachten op een kortingscode. Webshops trakteren tegenwoordig namelijk regelmatig op kortingscodes, vooral op speciale feestdagen.