Stuff

Wij zijn op zoek naar de meest versleten koptelefoon van Nederland

Als het gaat om koptelefoons zijn er twee soorten mensen: zij die jaren met een koptelefoon doen en zij die er elke maand eentje verslijten. Behoor jij tot de laatste groep? Lees dan snel verder, want er is tegenwoordig een dienst waarmee je voor een vast bedrag per maand áltijd een goede headphone hebt.

In 2015 zag Gerrard Street, zoals de modulaire ‘Spotify onder de hoofdtelefoons’ heet, het daglicht. Een revolutie in audioland, want een high-end koptelefoon afnemen middels een vast maandbedrag kon daarvoor nog niet. Het Nederlandse (!) bedrijf biedt een all-in oplossing voor de milieubewuste muziekliefhebber.

Gerrard Street maakt aanschaffen overbodig, aangezien verouderde onderdelen kosteloos worden vervangen en gerecycled. Behoefte aan iets nieuws? Door een upgrade ontvang je een volledig nieuwe koptelefoon die voldoet aan de nieuwste snufjes. Uiteraard in een flitsend design, te herkennen aan het logo en de iconische gele rand op de oorschelpen.

Onlangs lanceerde de service een nieuwe lijn koptelefoons. De Boss en Day worden aangeboden als upgrade van de bestaande Bird en gaan mee met de laatste trends. Zo zijn de headphones draadloos, geschikt om te bellen en kunnen ze ruim twintig uur zonder stroom. Daarnaast zijn de modellen – zoals eerder gezegd – dus volledig modulair.

Win twee jaar lang een Boss-koptelefoon t.w.v. 200 euro
Je kunt al een hoofdtelefoon bij Gerrard Street leasen voor 7,50 euro per maand. Met een beetje geluk doe je het nu zelfs gratis. Wij mogen namelijk een tweejarig abonnement weggeven op de Boss. Hiervoor zijn wij op zoek naar de meest versleten koptelefoon van Nederland. Is die van jou écht aan vervanging toe? Maak dan een foto en mail die naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Gerrard Street’, inclusief je naam en adres. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.