Events

Fields of Joy is misschien wel het meest vriendelijke feestje van Nederland

Op 6 juli is het tijd voor alweer de vijfde editie van Fields of Joy. Het festival, dat plaatsvindt op recreatiegebied het Hulsbeek in Oldenzaal, is misschien wel het meest vriendelijke feestje van Nederland. Iedereen is er welkom en voor iedereen valt er iets te beleven. Dit zorgt voor een gemoedelijke en positieve sfeer, waar jong en oud zich vermaakt. Niet zo gek dus dat de organisatie heeft gekozen voor de slogan ‘good vibes, good food and good music’.

De jubileumeditie wordt gevierd met onder anderen De Dijk, De Jeugd Van Tegenwoordig, Donnie, Gavin James, Jeangu Macrooy, Lil Kleine, Mr. Polska, Rapper Sjors en Suzan & Freek. De volledige line-up (tot nu toe) check je op deze pagina.

Nieuw dit jaar is de area History of House. Hier kun je helemaal losgaan op de house van vroeger met onder anderen DJ Yves, Critical Mass, Francois en Mindcontroller a.k.a. Ruffneck. Bezoek ook zeker even de Boomhut. Verscholen tussen het groen biedt dit intieme podium een verrassend contrast met de open velden verderop.

Verwacht bij Fields of Joy nationale en internationale acts in de meest diverse genres, die je kunt aanschouwen in een prachtige omgeving aan het water. Daarnaast pakt het festival dit jaar uit met extra veel foodstands, waarvan de gerechten allemaal zijn bedacht door een topchef.

Tickets voor Fields of Joy zijn verkrijgbaar voor 42,50 euro, inclusief servicekosten, en je koopt ze hier. Wie even geen geld tot zijn beschikking heeft, raden wij aan om onze Instagram-pagina in de gaten te houden. Over een paar dagen zullen wij daar Fields of Joy-kaartjes weggeven.