Stuff

5 Vaderdag-cadeaus waarmee je gegarandeerd punten scoort

Zondag is het Vaderdag. Heb jij nog geen cadeau gekocht? Lees dan snel verder, want in dit artikel hebben wij een aantal cadeaus op een rijtje gezet waarmee je sowieso punten scoort. Zelfs bij een vader die alles al heeft. Dit zijn onze vijf cadeau-tips.

Voorzie je vader van écht bier
De bierkenners van Beerwulf hebben dit jaar twee Vaderdag Packs samengesteld. In het Vaderdag Selection Pack vind je een selectie van zestien toegankelijke bieren, die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Is je vader een echte bierliefhebber? Geef hem dan het Vaderdag Premium Pack, met complexere bieren in verschillende bierstijlen.

Neem je pap mee naar een concert
Geef een beleving cadeau en neem je vader mee naar een concert. Hoewel jullie muzieksmaken wellicht verschillen, zijn er altijd artiesten die door zowel de jonge als oude generatie worden gewaardeerd. Ga bijvoorbeeld op Vaderdag zelf naar Bryan Adams in Rotterdam Ahoy of koop kaartjes voor Hozier op 1 september in AFAS Live.

Breng kleur in zijn grijze outfit
Je kunt je vader natuurlijk donkerblauwe sokken geven, maar wie origineel is gaat voor unieke sokken met kleurtjes en printjes. Bestel bijvoorbeeld een The Beatles- of Rolling Stones-giftbox van Happy Socks. Ook de sokken van Alfredo Gonzales zijn aan te raden als je op zoek bent naar iets dat opvalt.

Geef je vader een abonnement op een koptelefoon
Als paps een echte muziekliefhebber is, dan kun je hem natuurlijk ook verrassen met een koptelefoon van kwaliteit. Geef bijvoorbeeld een abonnement op Gerrard Street, de Spotify van de hoofdtelefoons, cadeau. Dit Nederlandse bedrijf maakt aanschaffen overbodig, aangezien verouderde onderdelen kosteloos worden vervangen en gerecycled.

Daag die ouwe uit met een PlayStation Classic
Is jouw vader wel in voor een spelletje? Koop dan een PlayStation Classic voor hem. Dit is een miniatuurversie van de originele spelcomputer, waarop twintig klassieke games zijn voorgeïnstalleerd. De PlayStation Classic, met twintig games en twee controllers, sluit je simpelweg via HDMI aan op je tv.