Lists

5 bizarre dingen die je in De Sims 4 kunt doen

De Sims 4 zit vol met eigenzinnige details en verborgen elementen die tevoorschijn komen op de meest onverwachte momenten. Het is deze onvoorspelbaarheid die de pc game zo uniek maakt. In dit artikel kun je vijf dingen vinden waarvan je waarschijnlijk niet wist dat je ze in De Sims 4 kon doen

Bezoek aliens
Aliens en andere bovennatuurlijke wezens zijn altijd al onderdeel geweest van De Sims. In De Sims 4 is het ook mogelijk om ze daadwerkelijk te bezoeken. De optie is enkel beschikbaar voor de meest briljante wetenschappers die op het hoogtepunt van hun carrière staan. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een feestje op een planeet ergens ver van huis.

Breng een dode Sim tot leven met een boek
Je kunt Magere Hein vragen om jouw geliefde in leven te houden, maar wat veel mensen niet weten is dat het zelfs mogelijk is om een dode Sim weer tot leven te wekken. Laat hiervoor een Sim een bestselling auteur worden en een boek over zichzelf schrijven. Zodra de Sim sterft, kan het boek worden gebruikt om de dode Sim te laten herleven.

Raak verslaafd aan gesmolten kaas
Laat jouw Sim drie keer achter elkaar gesmolten kaas eten en er zal een obsessie ontstaan. Je Sim zal continu gesmolten kaas willen eten en over het gerecht praten. Uiteindelijk is het mogelijk om zo verslaafd te raken dat een Sim schilderijen gaat maken van gesmolten kaas en heel het huis ermee volhangt.

Sterf door schaamte
Er zijn in De Sims 4 een paar manier om te sterven, maar wist je al dat je dood kunt gaan door schaamte? Wanneer je Sims in korte tijd veel gênante dingen hebben gedaan, zoals iets ongepast gezegd of in hun broek geplast, dan lopen ze het risico om te sterven door schaamte. Sneu…

Verander afval in fruit
Wanneer jouw Sim te lui is om een stapel afval op te ruimen, zal het gaan rotten en laat het je Sims oncomfortabel voelen. Wacht je lang genoeg, en hou je interactie met de viezigheid, dan zal de afval veranderen in een afvalplant. De plant krijgt uiteindelijk fruit die je Sim veilig kan eten.