News

Justin Bieber praat over zijn moeilijke jeugd en drugsverleden

Justin Bieber heeft op Instagram een bericht gedeeld waarin hij openhartig is over zijn jeugd. De 25-jarige zanger vertelt hoe het voor hem was om op te groeien in de spotlights. De Canadees is van mening dat kindsterren onder ondoenlijk veel druk staan.

“Het ene moment was ik een 13-jarige jongen uit een klein dorpje in Canada en het andere moment werd ik overal geprezen en kreeg ik van miljoenen mensen te horen hoe geweldig ik was. Als je jong bent, ga je daarin geloven”, schrijft hij onder andere.

Op zijn achttiende had Bieber miljoenen op de bank staan, maar kon hij niet normaal leven. De zanger werd gefrustreerd en nam naar eigen zeggen alle slechte beslissingen die je in het leven kunt nemen. “Van de meest geliefde persoon ter wereld ging ik naar de meest bekritiseerde en gehate persoon ter wereld.”

Bieber ging op zijn negentiende aan de harddrugs, waardoor hij veel mensen om zich heen verloor. “Ik was gepikeerd, boos en respectloos. Ik distantieerde mij van iedereen die van me hield en verborg me achter een masker.”

Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter met de popster. Het is hem gelukt te veranderen en relaties weer op te bouwen. In het bericht bedankt hij de mensen om zich heen en geeft hij een wijs advies: “Blijf doorvechten als alles tegen lijkt te zitten.”