Culture

Win tickets voor het techfestival Bright Day

Eind november vindt Bright Day, het grootste techfestival van Nederland, weer plaats. Tijdens het evenement maak je kennis met de nieuwste innovaties op het gebied van digitale technologie. Test nieuwe gadgets, ontmoet de modernste robots en doe mee aan inspirerende workshops.

Op het festival test je onder andere de opvouwbare Samsung Galaxy Fold, speel je met een robothond van Sony en zie je ’s werelds eerste dronetaxi in actie. Ook is het mogelijk om jouw techhelden te ontmoeten. YouTube-ster Hacksmith (6,6 miljoen volgers) en gamemodel Stefanie Joosten (Quiet uit het computerspel Metal Gear Solid V: The Phantom Pain) zijn aanwezig om over hun werk te vertellen en al jouw vragen te beantwoorden. Zin in een potje gamen? Daag dan Royalistiq uit voor een potje Fortnite.
Bright Day 2019 vindt plaats op 23 en 24 november in de Expo Haarlemmermeer aan de A9 bij Schiphol, onder een van de grootste zonnedaken van Europa. Wij mogen 2×2 tickets weggeven voor de zaterdagavond van 19:00 tot 23:00 uur. Meedoen aan de verloting doe je door jouw naam en adres naar prijsvraag@soundflow.nl te mailen onder vermelding van ‘Bright Day 2019’. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.