Smartwatch
Stuff

Deze 3 smartwatches combineren design met de nieuwste technologieën

Smartwatches worden steeds populairder. De hightech horloges zijn verbonden met je smartphone en beschikken daarom over veel handige functies. Zo zie je bijvoorbeeld WhatsApp- en Instagram-meldingen verschijnen, zodat je niet steeds je telefoon uit je broekzak hoeft te halen om up-to-date te blijven.

Er bestaan tegenwoordig ook veel apps die speciaal zijn geoptimaliseerd voor je smartwatch. Regel bijvoorbeeld je muziek via je horloge of navigeer jezelf naar je bestemming. Daarnaast kun je een smartwatch perfect gebruiken om je prestaties bij te houden. Hij kan bijvoorbeeld je stappen tellen of je hartslag meten.

Onlangs is een nieuw type smartwatch geïntroduceerd. Deze horloges, verkrijgbaar bij onder andere Horloge.nl, onderscheiden zich van de oude door hun verdubbelde geheugen en opslagruimte. Ook ligt de focus steeds meer op het design, waardoor ze niet alleen handig zijn, maar ook stijlvol. Hieronder kun je drie van dit soort smartwatches vinden.

Fossil Gen 5

Fossil Gen 5
Fossil brengt de vijfde generatie uit van zijn WearOS-horloge. De Fossil Gen 5 heeft 1GB ram en 8GB flashopslag. Het horloge verschijnt in meerdere varianten en kleuren, zodat er altijd eentje is die op jouw smaak aansluit. De horlogekast is met 44mm voor alle versies gelijk. Hetzelfde geldt voor het ronde 1,28″-oledscherm met een pixeldichtheid van 328 pixels per inch.

De Fossil Gen 5 gaat meerdere dagen op een acculading mee met de optie Extended Battery Mode, waarbij alleen notificaties worden getoond en de hartslag wordt gemeten. Er is ook een modus waarbij je enkel de tijd ziet en je smartwatch nóg langer meegaat.

Michael Kors Gen 4S

Michael Kors Gen 4S
Met de Michael Kors Gen 4S wordt muziek luisteren wel heel eenvoudig. Het horloge, met een opvallend design, heeft namelijk een zelfstandige muziekspeler. Het horloge verschijnt in het zwart en wit, maar iedereen die wat meer kleur in zijn outfit wil kan ook gaan voor rood of roze.

De Michael Kors Gen 4S heeft een prachtig AMOLED-touchscreen, waardoor je heldere en kleurrijke beelden krijgt. Een gps-ontvanger is helaas niet ingebouwd, dus tijdens je training is het wel noodzakelijk om je telefoon mee te nemen.

Michael Kors Gen 5

Michael Kors Gen 5
De Michael Kors Gen 5 is, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, vergelijkbaar met de Michael Kors Gen 4S. Het grote verschil is de vormgeving. Waar de Michael Kors Gen 4S een sportieve en opvallende uitstraling heeft, is de Michael Kors Gen 5 een stuk sierlijker. De banden zijn van staal en de luxe varianten bevatten zelfs diamantjes.

Het horloge is volledig naar eigen smaak te personaliseren. Bij de Michael Kors Gen 5 kies je namelijk zelf welke wijzerplaat je wilt. Een echte smartwatch voor dames.

Meer smartwatches zien? Check dan vooral even Horloge.nl. Met meer dan 80 merken is deze webshop dé online horlogespecialist in merkhorloges.

In samenwerking met Horloge.nl