Culture

Het engste spookhuis ter wereld betaalt 20.000 dollar als je het einde haalt

Geen spookhuis is jou eng genoeg? Zeg dat maar niet te snel. McKamey Manor, dat al jaren als het engste spookhuis ter wereld wordt gezien, is zo heftig dat het nog nooit iemand is gelukt om het einde van de tien uur durende trip te halen. De eigenaar heeft nu zelfs besloten om 20.000 dollar te betalen aan de eerste persoon die het wél lukt.

McKamey Manor is zo extreem dat je aan een aantal eisen moet voldoen. Zo moet je 21 jaar en ouder zijn, medisch gekeurd worden en een contract ondertekenen. Klein detail: het contract telt 40 pagina’s, met als conclusie dat medewerkers van het spookhuis vrijwel alles met je mogen doen.

En dat doen ze dan ook. Wie McKamey Manor betreedt, ondergaat de meest gruwelijke dingen. Je wordt in een metalen kooi gegooid, bijna gewurgd, vastgebonden aan een lijkentafel, ondergedompeld in vet en moet de meest ranzige dingen eten. Het menu bestaat onder meer uit kakkerlakken, rotte eieren en rauwe inktvis. Weiger je iets te eten? Dan zal een scare actor het in je mond drukken tot je kotsend op de vloer ligt.
In de bovenstaande trailer krijg je een klein voorproefje van het spookhuis. Al vragen wij ons af in hoeverre je deze ervaring nog als een spookhuis kunt zien. Brrr…