Culture

Er is nu een Netflix voor horror (en wij geven gratis abo’s weg)

Horrorliefhebber? Dan heb jij alle horrorfilms op Netflix inmiddels vast wel gezien. Gelukkig is er tegenwoordig ook een streamingdienst gericht op horror. Horrify biedt een breed aanbod aan de gruwelijkste horrorfilms en -series. Naast klassiekers en recente releases, heeft Horrify ook topseries zoals Into The Dark van Oscar-en Emmy-winnaar Jason Blum.

Into The Dark is een serie gericht op feestdagen. Elke maand komt er een aflevering uit die zich afspeelt rondom een feestdag van die maand. De eerste aflevering verscheen onlangs en gaat over Halloween. Een huurmoordenaar sleept op halloweennacht met het levenloze lichaam van zijn laatste slachtoffer. De bezoekers van een halloweenfeestje in de buurt zijn zich totaal onbewust dat er een moordenaar onder hen bevindt.

De tweede aflevering van Into The Dark verschijnt op 28 november en gaat over de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Daarna is het de beurt aan kerst en oudejaarsavond. Naast Into The Dark kun je bij Horrify titels vinden als Evil Dead (2013), Halloween (2007), Hellraiser (1987), I Know What You Did Last Summer (1997) en Insidious 2 (2013).
Wij hebben Horrify al even uitgeprobeerd en zijn erg enthousiast. De dienst heeft een enorm aanbod, met voor iedere horrorliefhebber wat wils. Zo zijn er films en series in verschillende categorieën, waaronder paranormaal, zombies, fantasie, sciencefiction, actie en komedie. Horrify werkt eenvoudig en heeft ook een app, zodat je altijd en overal kunt griezelen.

Ben jij klaar voor de engste streamingdienst van de Benelux? Dat komt goed uit, want iedere Soundflow-bezoeker mag de dienst een maand gratis uitproberen. Bovendien verloten wij ook nog eens jaarabonnementen t.w.v. 69,95 euro. Het werkt als volgt: ga naar deze pagina, vul je gegevens in en selecteer Soundflow. Vervolgens ontvang je een code waarmee je Horrify een maand gratis kunt proberen. En met een beetje geluk win je zelfs een jaarabonnement.