Food

Deze tijdelijke snacks op de kaart van Kwalitaria wil je uitproberen

Kwalitaria is inmiddels op 140 locaties in Nederland te vinden, waarvan de nieuwste snackbar in Zwolle zit. Bij de fastfoodketen kun je genieten van producten van Hollandse bodem. Denk hierbij niet alleen aan een standaard patatje met een hamburger, maar ook aan bijzondere seizoensspecialiteiten.

Momenteel zitten we midden in de winter. Bij Kwalitaria wordt dat gevierd met een aantal bijzondere producten. Denk onder andere aan een Pulled Chicken Burger, Rookworstkroket en Oreo Milkshake. De Pulled Chicken Burger is belegd met MRIJ-rundvlees en daarbovenop pulled chicken. Coleslaw, rode ui, romaine sla en truffelmayonaise maken deze stevige winterkost compleet.

De Rookworstkroket is misschien wel de meest Hollandse snack ooit. De kroket combineert het beste van twee werelden. En daarbij is het natuurlijk heerlijk om een Oreo Milkshake te drinken. Traditioneel gezien hoor je Oreo’s in de melk te dopen voordat je ze opeet. In deze milkshake zijn de Oreo’s echter fijngemalen, wat resulteert in een romig drankje. Aanrader!

Kwalitaria staat voor (h)eerlijke producten. Smaak en duurzaamheid staan bij de keten voorop. Zo bevatten alle burgers verse toppings en zijn ze gemaakt van MRIJ-rundvlees. Dit vlees komt van Hollandse bodem en staat voor Maas-Rijn-IJsselvee. Ook vind je bij Kwalitaria plofkipvrije snacks. De broodjes zijn biologisch en gemaakt van Hollands graan uit de Flevopolder. Dat is pas Hollands écht genieten.

De genoemde seizoensspecialiteiten zijn enkel deze winter verkrijgbaar. Volgende maand begint de lente en presenteert Kwalitaria nieuwe seizoensspecialiteiten. Welke snack zou jij wel willen zien?

In samenwerking met Kwalitaria