Stuff

Skullcandy komt met gouden oordopjes (en wij mogen ze weggeven)

Skullcandy staat een jaar lang in het teken van de verschillende emoties die muziek kan opwekken. Het audio- en lifestyle-merk brengt elke maand gelimiteerde producten uit in een specifieke kleur. December draait helemaal om jezelf verwennen met de fijnere dingen en producten.

De mood van december is ‘dope’ en de bijbehorende kleur is goud. Alleen deze maand kun je via de website van Skullcandy zogenoemde Indy™ True Wireless Earbuds kopen in een luxe metallic tint. De oortjes zijn gebundeld met een 9FIVE™ Gold-zonnebril. De set verschijnt in een beperkte oplage.

Voor deze mood werkt Skullcandy samen met de Amerikaanse rapper Valee Taylor en de Hawaiiaanse surfster Coco Ho. Het merk hoopt met de verhalen, muziek en skills van de twee hun fanbase te inspireren.

Wij mogen drie keer een set weggegeven bestaande uit Indy™ True Wireless Earbuds en een 9FIVE™ Gold-zonnebril. Meedoen aan de verloting doe je door jouw naam en adres naar prijsvraag@soundflow.nl te mailen onder vermelding van ‘Skullcandy’. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.