Audio

De 5 beste nummers om te draaien als je boos bent

Een slechte dag op werk? Is je vriend(in) vreemdgegaan? Of heb je een boete gekregen? Waar je ook boos om bent, muziek is vaak de beste manier om al je frustraties eruit te gooien. Diverse artiesten hebben nummers gemaakt waar de woede letterlijk vanaf spat. In dit artikel kun je vijf tracks vinden om met boze buien te dealen.

Blackbear – Hot Girl Bummer
Op Hot Girl Bummer steekt Blackbear zijn middelvinger op naar de gespeelde perfectie van onze generatie. Open Instagram en het lijkt of iedereen een geweldig leven heeft, maar niets is minder waar. We hebben allemaal onze problemen en onzekerheden. Zo ook de Amerikaanse hiphopmuzikant.

Eminem – Puke
Eminem heeft zo’n hekel aan zijn ex, dat hij misselijk wordt bij alleen al het denken aan haar. Puke begint letterlijk met een kotsende Eminem, waarnaar de rapper zijn ex compleet sloopt en zelfs een ‘cokehead’ noemt.

Kelis – Caught Out There
Met een refrein waarin Kelis zes keer de zin ‘I hate you so much right now’ uitschreeuwt, is het wel duidelijk: de Amerikaanse r&b-zangeres is boos. Het nummer dateert uit 1999, maar is nog steeds een van de beste songs om te draaien na een break-up.

Rihanna – Breakin’ Dishes
Rihanna’s vriendje is vreemdgegaan en daar is de zangeres boos om. Zo boos zelfs dat ze met schalen begint te smijten. Breakin’ Dishes is afkomstig van het album Good Girl Gone Bad: Reloaded, dat RiRi in 2008 uitbracht.

The Opposites – D’r Lekker Aan
Wanneer je zo boos bent dat je iemand het liefst zijn nek om zou draaien, adviseren we je om deze klassieker van The Opposites te draaien. Op D’r Lekker Aan beschrijven Big2 en Willy hoe ze iedereen om zich heen willen vermoorden.