Audio

Murda brengt zijn Turkse debuutalbum ‘Doğa’ uit

Murda kreeg het vorige maand voor elkaar om op de eerste, tweede én derde positie in de Turkse hitlijsten te komen. Aya telt inmiddels meer dan 50 miljoen streams en 100 miljoen views. De tracks die volgden, Eh Baba en Bi Sonraki Hayatımda Gel, gaan hier hard achterna. De Turks-Nederlandse rapper is Turkije aan het veroveren en zal komend weekend zelfs optreden bij de Turkse Voice, wat daar met 30 miljoen kijkers het best bekeken tv-programma is.

Vandaag dropt Murda zijn nieuwe album Doğa, dat is vernoemd naar zijn dochter. De plaat telt twaalf tracks en bevat gastbijdragen van de Turkse supersterren Ezhel en Zeynep Bastik, Duitse mega-artiesten Eno en Summer Cem en zijn collega rappers en goede vrienden Ronnie Flex, Idaly en Sevn Alias, waarvan de eerste twee in het Turks te horen zijn.

“Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit album. Bedankt voor jullie steun, liefde en oor. Ik hoop dat dit album jullie net zo gelukkig maakt als ik. Mijn dochtertje Doğa, jouw vader zijn is mijn grootste trots op deze wereld. Ik hou van jou en je moeder voor altijd”, aldus Murda.