Culture

Feestje afgelast? Hier 5 Netflix-tips om je weekend mee door te komen

Wie dit weekend een concert of feestje op de planning had staan, zal flink balen. Alle evenementen met meer dan 100 bezoekers zijn afgelast vanwege het coronavirus. Dat wordt dus thuis Netflixen. Heb jij nog wat inspiratie nodig? Dan kun je hieronder vijf tips vinden om je weekend mee door te komen.

De serie Locke & Key is een combinatie van fantasy, horror en drama
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar een landhuis. Ze vinden magische sleutels die naar krachten en geheimen leiden. Locke & Key is een spannende serie die ontzettend lekker wegkijkt.

De film ‘All The Bright Places’ laat je gegarandeerd huilen
Twee tieners met persoonlijke problemen vormen een krachtige band als ze aan een bevrijdende reis beginnen die de wonderen van Indiana weerspiegelt. All The Bright Places is een romantische dramafilm die je de wereld even doet vergeten.

Ga lekker griezelen met de Noorse horrorserie ‘Bloodride’
Bloodride is een verzameling van griezelverhalen. Het zijn korte films, die worden verbonden door een mysterieuze buschauffeur die zijn passagiers meeneemt naar duistere bestemmingen. Noorse horror op z’n best.

‘Pandemic: How to Prevent An Outbreak’ is nu wel erg actueel
In de docuserie Pandemic: How to Prevent An Outbreak maak je kennis met de helden die voorop gaan in de strijd tegen griep. Je ziet hun pogingen om de volgende wereldwijde uitbraak te voorkomen. Erg actueel dus.

https://www.youtube.com/watch?v=M9vp9lhZiqU

Fan van ‘Stranger Things’? Kies dan voor ‘I’m Not Okay With This’
De makers van Stranger Things en The End Of The F***ing World hebben een nieuwe serie gemaakt. I’m Not Okay With This gaat over een tiener die moet omgaan met school, familie en haar seksualiteit. Daarnaast krijgt ze er ook nog superkrachten bij.