Culture

Dit ‘Too Hot To Handle’-stel is nog steeds samen

Francesca Farago en Harry uit de Netflix-datingshow Too Hot To Handle zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar. Dat blijkt uit een Instagram-post van het Canadese model, waarin te zien is hoe de twee de afgelopen maanden hebben doorgebracht.

Vanaf het moment dat Francesca en Harry elkaar zagen bij de opnames van Too Hot To Handle waren ze stapelgek op elkaar. De tortelduifjes zoenden en hadden seks, ondanks dat intimiteit in het programma streng verboden is en flinke boetes oplevert.

De opnames van de show vonden een jaar geleden plaats, maar het koppel is nog steeds erg gelukkig met elkaar en heeft plannen om samen te gaan wonen. “Harry woonde na het filmen nog in Australië, maar is overgevlogen naar Canada om mijn familie en vrienden te ontmoeten. Later ben ik een paar weken in Australië geweest om zijn familie te zien”, onthult Francesca in de Watch With Us-podcast.

De lange afstandsrelatie valt de twee echter wel zwaar. Het koppel is zelfs een paar maanden uit elkaar geweest. Inmiddels is Harry naar Los Angeles verhuisd en gaat het beter. “Het is een stuk makkelijker nu hij op maar twee uurtjes vliegen van mij woont, in plaats van aan de andere kant van de wereld.”

Zodra de coronacrisis voorbij is, wil Francesca bij hem intrekken. “Helaas zitten we nu niet samen in quarantaine, omdat ik niet in Amerika woon. Maar ik kan niet wachten om hem weer te zien en eindelijk samen te gaan wonen.”