News

Cardi B en Megan Thee Stallion breken alle records

Dat de nieuwe single van Cardi B en Megan Thee Stallion een hit zou worden, was te verwachten. Maar dat het nummer zo’n enorm succes zou zijn, had niemand verwacht. De provocerende track WAP, dat staat voor ‘wet-ass pussy’, breekt momenteel alle records.

WAP is vandaag binnengekomen op nummer 1 in de Billboard Hot 100. Het is de eerste keer dat een samenwerking tussen twee vrouwelijke artiesten dat bereikt. De track werd maar liefs 93 miljoen keer beluisterd in een week en heeft daarmee de meeste streams in een week ooit. Ook werd het nummer 125.000 keer gekocht, wat het hoogste aantal is in een eerste week dit jaar.

Niet alleen de audio doet het goed, maar ook de bijbehorende videoclip gaat keihard. De clip is al 107 miljoen keer bekeken.

Cardi laat op Instagram weten dat ze heel blij is met het succes van haar nieuwe single. “Ik ben zo dankbaar. Ik wil de Heer knuffelen. En Megan, ik weet niet eens hoe ik je moet bedanken. Ik wou dat ik je een hele dikke knuffel kon geven. Fans, bedankt voor het luisteren!”