Stuff

Zeeman komt met een echte eau de parfum voor vijf euro

Zeeman heeft al meerdere keren bewezen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Na de trouwjurk uit 2016 en de sneakers van vorig jaar, lanceert de Nederlandse winkelketen nu een echte eau de parfum voor maar 4,99 euro.

Lucht
Iedereen die weleens parfum koopt, vraagt zich waarschijnlijk af waarom de prijzen zo hoog zijn. Waar betaal je eigenlijk voor? Om daar achter te komen heeft Zeeman er zelf eentje gemaakt. De winkelketen sloeg hiervoor de handen ineen met bekende parfumeurs.

Het resultaat, getiteld Lucht, is gemaakt met 20% parfumolie. Het geurtje is opgebouwd in drie lagen: topnoten, hartnoten en basisnoten. Net als dure merken. Hierdoor is de geur zelfs 12 uur later nog goed te ruiken.Twee varianten
De eau de parfum verschijnt in twee varianten. De eerste variant heeft als topnoten ozonic, sinaasappel en neroli. De tweede laag bestaat uit jasmijn en zwarte peper. De basisnoten in de derde laag zijn vanille, amber, sandelhout en witte muskus.

De tweede variant heeft als topnoten bergamot, citroen, kardemom. De tweede laag bevat jasmijn, rozemarijn, roos en muguet. De basisnoten zijn leer, tonka, witte muskus en vetiver.

Lucht is vanaf zaterdag 29 augustus te koop voor 4,99 euro bij alle Zeeman-winkels in Europa en in de webshop. Check Zeemaneaudeparfum.com voor meer informatie.