Stuff

Apple kondigt vier nieuwe iPhones aan

Apple heeft zojuist vier nieuwe iPhones aangekondigd. Het gaat om de iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. De vier modellen ondersteunen 5G en zijn uitgerust met een snelle A14 Bionic-chip. Qua uiterlijk zijn de telefoons rechthoekiger en doen ze denken aan de iPhone 4.

De nieuwe iPhones hebben een magneet aan de achterkant, waarop je bijvoorbeeld een bijpassende pashouder kunt klikken. Ook is er goed nieuws voor mensen die hun scherm regelmatig vernielen: de constructie van het glas is namelijk verbeterd. Hierdoor krijgen de toestellen minder snel zichtbare schade.

De iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zijn uitgerust met een LiDAR-sensor. Met deze sensor kan de iPhone diepte inschatten. De camera van de pro-modellen bevat wederom drie lenzen en is flink verbeterd. De iPhone 12 krijgt twee cameralenzen en een oled-scherm. De iPhone 12 Mini heeft dezelfde specificaties en wordt een van de kleinste telefoons op de markt. Bekijk alle details in de onderstaande video’s.

Voor de iPhone 12 Pro begint de prijs bij 1159 euro. Zijn grote broer, de Pro Max, kost je minimaal 1259 euro. De prijs van de iPhone 12 begint bij 909 euro. En de iPhone 12 Mini gaat 809 euro kosten.