Food

Deciao Craft Hard Seltzer lanceert het ultieme drankje voor de koude dagen

Afgelopen zomer gonsden de berichten over hard seltzer door Nederland. De nieuwe categorie drank is in Amerika erg populair en lijkt nu ook in ons land een fenomeen te worden.

Voor wie het niet kent: hard seltzer is bruiswater met een smaakje en een laag alcoholpercentage. De frisse smaak maakt het makkelijk drinkbaar. Maar wie denkt dat hard seltzer alleen in de zomermaanden lekker is, die heeft het mis.

Fall In Love
Deciao Craft Hard Seltzer slaat een smaakvolle nieuwe weg in en lanceert een hard seltzer met een echte herfst/winter smaak. De nieuwe smaak, getiteld Fall in Love, bevat kaneel, sinaasappel en kurkuma. Hierdoor ontstaat er een heerlijk kruidig drankje, dat perfect is voor de koude dagen.

Deciao
Het merk Deciao werd opgericht door Robbert de Coo (27) en Troy Rondon Guasque (27). “Deciao staat voor de nieuwe generatie consumenten. We zijn biologisch, duurzaam en suikervrij”, aldus Robbert, die in Amerika hard seltzer proefde en daarna besloot de Nederlandse markt aan te boren. “We ontwikkelen smaken op een geheel eigen manier.”

Robbert en Troy lanceerden Deciao in september 2020 op het Nijmeegse festival Het Nest in het Park. “Mensen reageerden zeer enthousiast.” Toen de twee vrienden Deciao vervolgens introduceerden in de horeca en retail, merkten ze dat de drank op zonnige dagen veel gretiger aftrek vond dan bij minder goed weer. Ze zagen een nieuwe kans: een smaak voor de herfst en winter. Een uniek concept, want zelfs in Amerika bestaat dit nog niet.