News

Zijn Ali B en Waylon met elkaar op de vuist gegaan?

Ali B en Waylon zijn tijdens de opnames van The Voice of Holland met elkaar op de vuist gegaan. Dat beweert Albert Verlinde. De roddeljournalist zei gisteravond in Shownieuws dat hij dit gerucht in de wandelgangen van Hilversum heeft gehoord. Ali B ontkent het verhaal, maar een uitgelekte video doet anders vermoeden.

Op de beelden is te zien hoe Ali en Waylon ruzie met elkaar maken. “Ik geef je mijn grenzen aan, dit zijn mijn grenzen”, schreeuwt Ali boos nadat hij door productie weg wordt geleid. Volgens Verlinde zou er later op het toilet zijn geknokt. Dit gebeurde nadat Waylon een opmerking maakte over de mondgeur van de rapper.

In een bericht op Instagram weerspreekt Ali B het gerucht. Hij deelt een foto waarop de twee coaches knuffelen. Bij het kiekje schrijft hij: “Don’t believe the lies.” Ook RTL ontkent dat er sprake was van een vechtpartij. “De coaches van The Voice of Holland hebben weleens een stevige discussie, maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan”, laat een woordvoerder weten.