Events

Goed nieuws: het eerste dancefestival van 2021 is aangekondigd

De zomer van 2020 was saai, maar die van 2021 ziet er rooskleuriger uit. Het vaccineren is begonnen en het demissionaire kabinet presenteerde vorige week een garantiefonds voor de evenementensector. En er is meer goed nieuws, want vandaag is het eerste dancefestival van 2021 aangekondigd. SWF 2021 vindt plaats op 14 augustus in het Havenpark in Amsterdam.

“We zijn nog steeds aangeslagen door de dreun die we hebben gekregen van corona, dat zo heeft huisgehouden in onze sector. Maar we likken onze wonden, rechten onze rug en met meer energie dan ooit gaan we van 2021 de hardste editie ooit maken. Dat verdienen wij, maar dat verdient ons publiek al helemaal”, aldus organisator Jasper Goossen.

De gehele line-up van SWF 2020 wordt meegenomen naar de editie van 2021: Âme II Âme, ANOTR, ARTBAT, Chris Stussy b2b Prunk, Colyn, Comrade Winston, DJOKO, Floorplan, Franky Rizardo, Gerd Janson b2b Krystal Klear, Henrik Schwarz live, Honey Dijon, Iris Menza, Jesse Maas, Kerri Chandler, La La, Luuk van Dijk, Maceo Plex, Marcel Dettmann, Mella Dee, Mind Against, Mirella Kroes b2b Van Anh, Nicky Elisabeth, Patrick Topping, Project89, ROD, Sam Paganini, TOMAN en Wouter S.

De kaartverkoop loopt dit jaar anders dan normaal. Wij hebben er vertrouwen in dat er in augustus weer festivals kunnen plaatsvinden, maar er blijft natuurlijk een kans dat de overheid besluit om grote evenementen niet door te laten gaan. Daarom betaal je bij SWF enkel een aanbetaling van 50% van je ticket. De kaartvoorverkoop start op donderdag 28 januari om 12:00 uur via Strafwerk.org.