Culture

Thrillerserie ‘Behind Her Eyes’ wordt jouw nieuwe Netflix-verslaving

Wie denkt dat ontrouw het ergste is dat in een huwelijk kan gebeuren, zal schrikken van de nieuwe miniserie Behind Her Eyes. De psychologische thriller, die 17 februari op Netflix verschijnt, laat zien hoe pijnlijk het kan zijn als je je leven aan één persoon toewijdt.

Behind Her Eyes is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2017 van Sarah Pinborough. De thriller volgt secretaresse en alleenstaande moeder Louise. Op een avond kust Louise een vreemdeling in een bar, een man waarvan ze later realiseert dat het haar getrouwde baas is. Ze raakt verstrikt in psychologische spelletjes en wordt vrienden met zijn vrouw. Langzaam ontdekt Louise dat het huwelijk van haar baas verre van perfect is en dat er een groot geheim verborgen wordt gehouden. In de trailer zien we de man dan ook onheilspellende uitspraken doen als ‘Ik ben in de war als ieder ander, ik kan het alleen beter verbergen’.

De serie is geproduceerd door de makers van The Crown. Rollen zijn er voor onder meer Eve Hewson, Simona Brown en Tom Bateman.