Events

Mysteryland gaat dit jaar (waarschijnlijk) gewoon door

Milan Raven, managing director van ID&T Events, heeft er goede hoop in dat Mysteryland dit jaar doorgaat. Het grootste dancefestival van Nederland vindt plaats van 27 t/m 29 augustus op het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer.

“We leven heel erg naar het moment toe dat we weer samen met onze bezoekers het leven kunnen vieren. We beseffen dat het nog geen gelopen race is, maar met alle hulpmiddelen die de samenleving tot zijn beschikking heeft staan we er in ieder geval een stuk beter voor dan afgelopen jaar”, aldus Raven. “We merken dat veel mensen smachten naar enige vorm van samenzijn en op zoek zijn naar een uitlaatklep. Waar kan dat nou beter dan op Mysteryland?”

Tickets
De organisatie verwacht snel door de tickets heen te zijn, mede omdat ruim 95% van Mysteryland’s trouwe bezoekers hebben gekozen het ticket van vorig jaar te behouden. Voor de resterende tickets wil Mysteryland haar fans als eerste de kans geven om alsnog een kaartje te bemachtigen via een exclusieve pre-sale.

De inschrijving voor de pre-sale is vandaag gestart via Mysteryland.nl/register. Registreren kan tot uiterlijk 21 februari 12:00. Mocht Mysteryland 2021 niet plaats kunnen vinden, dan hebben bezoekers de mogelijkheid voor een refund van het ticket.

300 artiesten, 20 stages
Mysteryland is het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld. Elk jaar treden meer dan 300 artiesten op uit verschillende genres. Dit loopt van house, deephouse, bass, techno, trap, trance en minimal tot aan hardstyle, R&B, latin en hiphop. Met meer dan twintig stages is er voor ieder wat wils. De kunstzinnige stages variëren van dansvloeren in de open lucht tot enorme tenten die zich vullen met lasershows.