Stuff

Win een Harry’s pakket met scheerproducten

Ken jij Harry’s al? Dit scheer- en verzorgingsmerk pakt het allemaal net iets anders aan. Waar veel merken zijn gericht op de huidige standaard (lees: stoere en gespierde mannen), kiest Harry’s voor openheid en kwetsbaarheid. En ook qua producten is er gekozen voor een eigen aanpak. Alles is betaalbaar, van hoge kwaliteit en heeft een afwijkend design.

Ter ere van het lanceren van hun Nederlandse website, mogen wij drie Harry’s pakketten verloten, met daarin een paar hele fijne scheerproducten.

Harry’s
Harry’s is afkomstig uit de VS, maar kun je sinds kort ook in Nederland vinden bij onder andere drogisterijketen Etos. Gesteund door Duitse techniek, dekt Harry’s productassortiment alles wat een man verlangt: van scheerproducten tot gezichtsverzorging en badkameraccessoires.

Drie redenen om voor Harry’s te kiezen
Veel mensen die Harry’s hebben ontdekt, zijn fan geworden van het merk. En daar zijn drie redenen voor. Allereerst zijn de prijzen van Harry’s, zoals hierboven al gezegd, eerlijk. Harry’s heeft een eigen fabriek, waardoor jij niet veel hoeft te betalen voor vlijmscherpe (en duurzame) scheermesjes.

De tweede reden waarom Harry’s zo populair is, is omdat vakmanschap bovenaan staat bij het merk. Bij Harry’s komt kwaliteit altijd op de eerste plaats, van het staal van de mesjes tot de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Wie een product van Harry’s koopt, levert tevens een bijdrage aan een goed doel. Jaarlijks gaat 1% van Harry’s omzet naar non-profits die geestelijke gezondheidszorg bieden aan mannen in nood. Geestelijke gezondheid is een probleem dat mannen onevenredig treft, deels vanwege de achterhaalde verwachtingen over wat het betekent om een ​​’man’ te zijn.

Winactie
Benieuwd geworden naar de producten van Harry’s? En kun jij wel wat nieuwe scheerproducten gebruiken? Dat komt goed uit, want wij mogen drie pakketten weggeven. Meedoen aan de verloting doe je door jouw naam en adres naar prijsvraag@soundflow.nl te mailen onder vermelding van ‘Harry’s’. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.