Food

Deze repen van Hands Off My Chocolate zijn volledig vegan

Goed nieuws! Hands Off My Chocolate heeft twee nieuwe vegan chocoladerepen gelanceerd: de Caramel Seasalt en de Oat Cookies & Caramel. De Seriously Dark verscheen al eerder en maakt het vegan trio compleet.

De twee nieuwe smaken zijn niet het enige goede nieuws. De Hands Off-familie is namelijk ook in een compleet nieuw jasje gestoken dat 25% minder plastic bevat. Daarnaast is de cacaomassa vanaf nu helemaal traceerbaar.

Rijstmelk
De vegan chocolade van Hands Off My Chocolate is gemaakt van rijstmelk. Nu horen wij jou denken: ‘Een vegan chocoladereep? Dat is toch veel minder lekker dan echte chocolade?’, maar niets is minder waar.

Hands Off My Chocolate heeft de nieuwe smaken getest onder chocoladeliefhebbers, door middel van een blinde proeverij met een aantal concurrerende varianten. Het testpanel beoordeelde de vegan repen hoger dan de ‘normale’ repen. En ook wij kunnen dit bevestigen na een uitgebreide proefsessie bij ons op kantoor.

V-Label
De drie vegan Hands Off-smaken zijn voorzien van het V-Label. Dit is een internationaal geregistreerd productkeurmerk dat garandeert dat een product geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat én het niet is geproduceerd met gebruik van dierlijke hulpstoffen.

De repen zijn vanaf nu te koop bij onder andere Albert Heijn, Coop en Jumbo. In de loop van 2021 kun je ze ook bij de meeste andere supermarktketens vinden.