Audio

Dit zijn de nieuwe singles van o.a. Drake, James Arthur en Justin Bieber

Vrijdag is de dag waarop artiesten massaal nieuwe muziek uitbrengen. Ook vandaag is er weer veel verschenen. Onder meer Drake, James Arthur en Justin Bieber hebben muziek gedropt. Hieronder kun je de meest opvallende releases vinden. Meer nieuw muziek? Check dan ook even onze Soundflow Tipt-lijst op Spotify.

Au/Ra – Dead Girl
De nieuwe single van Au/Ra draagt de titel Dead Girl. Het is de eerste single van haar gelijknamige nieuwe project, dat naar verwachting deze zomer uitkomt. De Antiguaans-Duitse singer-songwriter schreef de track voor iedereen die zich een buitenstaander voelt: “Dead Girl gaat over het ‘dode’ gevoel dat je hebt als je anders bent en mensen je niet begrijpen”.

Bebe Rexha – Sacrifice
Bebe Rexha is in Nederland vooral bekend om haar talloze samenwerkingen. Zo was de Amerikaanse zangeres te horen op tracks van David Guetta, G-Eazy, Martin Garrix en Rita Ora. Met haar nieuwe single Sacrific bewijst Bebe dat ze ook prima muziek kan maken zonder de hulp van andere artiesten.

Bruno Mars & Anderson .Paak – Leave The Door Open
Bruno Mars en Anderson .Paak zijn samen de studio ingedoken onder de naam Silk Sonic. Vandaag is de eerste single verschenen van hun gezamenlijke album An Evening With Silk Sonic. Het zoete liefdesliedje heet Leave The Door Open en kun je hierboven beluisteren.

DJ Snake ft. Selena Gomez – Selfish Love
DJ Snake en Selena Gomez hebben de handen opnieuw ineengeslagen. Na de succesvolle single Taki Taki uit 2018, waar ook Cardi B en Ozuna op waren te horen, droppen de producer en de zangeres nu de single Selfish Love. Op het nummer zingt Gomez grotendeels in het Spaans.

Drake – What’s Next
Drake’s nieuwe album Certified Lover Boy moest in januari verschijnen, maar is uitgesteld tot een nader te bepalen moment. De Canadese rapper laat zijn fans echter niet in de steek. Hij schreef drie nummers voor de EP Scary Hours 2. Een van die tracks is What’s Next.

James Arthur – Medicine
2020 was een heftig jaar voor James Arthur. De Britse singer-songwriter kreeg last van paniekaanvallen en moest een galblaasoperatie ondergaan. Hij cancelde zijn tour, werkte hard aan zijn herstel en liet een studio bouwen. In maart 2020 was hij klaar om weer te gaan optreden, maar toen brak het coronavirus uit. James gebruikte de gedwongen pauze om te werken aan zijn nieuwe album. Medicine is de eerste single van het project.

Justin Bieber – Hold On
Justin Bieber heeft tijdens de coronapendamie niet stilgezeten. Hij bracht singles uit met Ariana Grande, Benny Blanco, Chance the Rapper en Shawn Mendes. Vorige week kondigde de Canadese zanger zijn nieuwe album Justice aan. Op de plaat zal onder andere de vandaag verschenen single Hold On staan.

Suzan & Freek – Goud
Goud is de nieuwe single van Suzan & Freek. Het is de opvolger van De Overkant met Snelle. “Op Goud zingen we over een relatie, met alle ups en downs die daarbij horen”, legt Freek uit. “We kunnen niet wachten om het nummer voor het eerst live te mogen spelen.”