Audio

Snelle dropt zijn meest persoonlijke album ooit

Snelle heeft vandaag zijn nieuwe album Lars uitgebracht. De persoonlijke plaat is vernoemd naar de voornaam van de artiest. Lars is de opvolger van de in 2020 verschenen EP Sebastiaan, wat dan weer zijn tweede naam is. Op het project staan zestien tracks, waaronder samenwerkingen met Glen Faria, Maan, Paul De Munnik, Ronnie Flex, Suzan & Freek en Thomas Acda.

Wie de muziek van Snelle kent, weet dat hij graag met muzikale stijlen experimenteert. Ook op dit album laat de zanger/rapper alle genres los. “Het succes van de afgelopen jaren heeft mijn leven enorm veranderd”, aldus Snelle. “Ik wilde met hetzelfde enthousiasme als vóór dit succes muziek blijven maken. Gewoon door heel veel plezier te hebben en alles op gevoel te doen. Ik heb me, mede met de hulp van Arno Krabman, muzikaal enorm ontwikkeld en dit is het resultaat.”

In het verlengde van zijn album zal Snelle dit voorjaar als eerste Nederlandse artiest met een documentaire op Netflix te zien zijn. De docu toont hoe de jonge muzikant is uitgegroeid van underdog tot een van Nederlands grootste artiesten van dit moment. Snelle wordt gevolgd tijdens de lancering van zijn nieuwe album en staat stil bij zijn leven. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.