News

Selena Gomez overweegt te stoppen met muziek

Selena Gomez, die vandaag haar Spaanstalige EP Revelación heeft uitgebracht, overweegt een punt achter haar muziekcarrière te zetten. De zangeres heeft het gevoel dat ze niet serieus wordt genomen. Dat zegt ze in een interview met Vogue. “Het is moeilijk om energie te vinden als mensen je niet serieus nemen”, aldus Gomez. “Ik heb regelmatig momenten waarop ik denk: wat is het nut hiervan? Waarom doe ik dit nog?”

Gomez heeft vooral moeite met de negatieve reacties die ze soms ontvangt. Zo kreeg de zangeres kritiek op Lose You To Love Me, dat haar eerste nummer één-hit was en volgens haarzelf de beste track is die ze ooit heeft uitgebracht. “Voor sommige mensen was zelfs dat nummer niet goed genoeg.”

Gelukkig zijn er ook veel mensen die haar muziek wel waarderen. “Daar ben ik dankbaar voor. En dankzij die mensen ga ik nog even door. Ik wil het nog een keer proberen voordat ik wellicht stop met muziek.” In de toekomst wil de zangeres zich meer gaan richten op haar carrière als actrice en producent.