Stuff

Win een exclusieve Skullcandy x Pieter Ceizer bundel

Het Mood Boost-programma van Skullcandy, waarmee het audio-lifestyle merk de geestelijke gezondheid van jongeren onder de aandacht wil brengen, is deze maand afgesloten met een samenwerking met niemand minder dan Pieter Ceizer. De Nederlandse, maar in Parijs wonende, kunstenaar heeft een exclusief artwork ontworpen. Skullcandy heeft bijpassende earbuds gemaakt. Wij mogen een bundel weggegeven.

Mood Boost
De kunst van Ceizer is vrijwel altijd positief. Echter heeft ook hij een donkere periode gekend, waarin schulden en een gevoel van hulpeloosheid een grote rol speelden. Het doel van het Mood Boost-programma van Skullcandy is om jongeren die kampen met geestelijke gezondheidsklachten zoals depressies, angsten, verslavingen en suïcidaliteit te steunen en een podium te geven.

Pieter Ceizer
Pieter Ceizer is een echte letterkunstenaar. Zijn werk is een mix van handettering en abstracte vormen. De draadloze Indy™ EVO-oortjes zijn voor deze samenwerking vormgegeven in een pallet van geel, blauw en oranjetinten. De bijbehorende print, getiteld Keep It Mellow, bevat motiverende woorden. Het is een perfect kunstwerk om in te lijsten en goed naar te kijken op de dagen dat het iets minder gaat.

Wij mogen een bundel weggeven bestaande uit draadloze Indy™ EVO-oortjes en het artwork van Pieter Ceizer. Meedoen aan de verloting doe je door jouw naam en adres naar prijsvraag@soundflow.nl te mailen onder vermelding van ‘Skullcandy’. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.