Events

538 Oranjedag-tickets gaan voor meer dan 15.000 euro over de toonbank

Nederland verlangt naar een feestje. Dat is inmiddels wel duidelijk. Maar de bedragen die mensen momenteel bieden voor 538 Oranjedag-tickets zag niemand aankomen. Op VakantieVeilingen lopen de biedingen op tot meer dan 15.000 euro. Ja, je leest het goed: vijftienduizend euries.

Veiling
Een miljoen mensen hadden zich aangemeld voor de ticketverkoop van het koningsdagevenement, dat onderdeel uitmaakt van de Fieldlab-experimenten. De reguliere kaarten waren in korte tijd uitverkocht. Momenteel worden de allerlaatste kaarten geveild via VakantieVeilingen.

Waar de tickets eigenlijk 37,50 euro kosten, worden er op VakantieVeilingen biedingen gegaan tot wel 15.000 euro. En dat is goed nieuws voor de Voedselbank, aangezien de opbrengst van de veilingen aan de liefdadigheidsinstelling wordt gedoneerd.

Evenement
538 Oranjedag is een Fieldlab-testevenement. Bezoekers mogen alleen naar binnen met een negatieve uitslag van een sneltest. De tickets zijn gepersonaliseerd en kunnen dan ook niet worden doorverkocht.

De line-up van het event bestaat uit onder meer Afrojack, Armin van Buuren, Chef’Special, Davina Michelle, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Maan, Sunnery James & Ryan Marciano en Suzan & Freek.