Events

By The Creek viert 5-jarig jubileum met een weekender

By The Creek keert dit jaar terug als weekender. Het Utrechtse elektronische festival viert haar 5-jarig jubileum op zaterdag 18 en zondag 19 september op recreatiegebied Middelwaard in Vianen. Festivalgangers kunnen twee dagen lang genieten van muzikale diversiteit en creativiteit. De kaartverkoop start binnenkort.

Voorgaande edities van By The Creek vonden plaats in juli. Dit jaar wijkt de organisatie uit naar het derde weekend van september, in verband met de huidige coronamaatregelen. Er zullen vijf area’s zijn, maar ook genoeg plekken om heerlijk achterover te leunen op de oevers van The Creek.

Verwacht de beste house, techno, r&b en hiphop. Onder meer headliners Ronnie Flex & Deuxperience, Danilo Plessow (Motor City Drum Ensemble), Benny Rodrigues b2b Michel de Hey en Paula Temple zullen dit jaar te bewonderen zijn. Ook 999999999, ANOTR b2b Luuk van Dijk, Boef, De Sluwe Vos, Dr. Rubinstein, Fiesta Macumba Soundsystem, Folamour, Freddy Moreira, Kevin, Kobosil en Viper Diva zijn aanwezig. Bekijk de volledige line-up hier.

De diverse line-up is te danken aan de combinatie van de betrokken hostingpartijen. De Utrechtse club BASIS neemt een stage voor zijn rekening met rauwe techno. Zeezout ontvangt al jaren vele house-legendes. Vunzige Deuntjes host zoals ieder jaar een tropische stage met een fijne mix van r&b en hiphop. Nachtcollege zorgt voor een extra dosis house. Op de zaterdag brengt debutant No Diggity de bezoekers terug naar de 90’s en 00’s met hiphop, r&b en hitjes. Nieuwkomer Fiesta Macumba is er speciaal voor de Latin sound lovers.