Stuff

DJ Khaled komt met zijn eigen babyproducten

DJ Khaled is dol op zijn kinderen. De Amerikaanse producer deelt op social media regelmatig kiekjes van Asahd en Aalam. Als ode aan zijn kids heeft Khaled nu zijn eigen kinderwagencollectie op de markt gebracht in samenwerking met het luxe baby- en kindermerk CYBEX.

De items bestaan uit kleurrijke designs met natuurlijk ook het We The Best-logo. Op de kinderwagens van CYBEX, de PRIAM en MIOS, staan leeuwen, zebra’s en papegaaien in levendige illustraties. De collectie is compleet met de autostoeltjes, een luiertas, een comfortabele voetenzak en een beschermende parasol. Aan de ritstrekkers hangen sleutels, symbool voor Khaled’s bekende uitspraak ‘the keys to success’.

“CYBEX heeft de lat voor babyaccessoires hoog gelegd. Vanaf de eerste keer dat ik met het team sprak, voelde ik een ongelooflijke energie, alsof we iets konden bereiken op een hoger niveau. And we did. Ik beloof je dat dit de beste kinderwagen is die je kinderen ooit zullen ervaren. They the best!”, aldus DJ Khaled over de samenwerking.